ISOLATIV

- Tankar och känslor på resan ur ett liv kantat av psykisk ohälsa

Nu är Pippilotta sjösatt!

Tankar, Vardag Permalink1
 
Hej! Nu har jag varit sådär dålig på att blogga igen. Sorry. Jag har tänkt varje dag hela veckan att jag ska skriva ett inlägg, men det har ändå inte blivit av. I tisdags sjösatte vi båten. Vädret var super, och allting gick bra. Så nu är lilla Pippilotta äntligen i sjön! Vi ska försöka få upp masten så snart som möjligt så vi kan ut och segla.
 
Annars då, vad har jag gjort under veckan? I onsdags träffade jag min terapeut. Det var ett bra samtal. Igår gjorde jag inte mycket vettigt förutom att ta en mysig kvällskaffe med Johanna. Idag möttes vi upp igen och tog en promenad i det fantastiska vädret efter att jag träffat T från boendestöd. Nu under kvällen har jag kollat på Sveriges öppningsmatch i VM mot Ryssland. Det blev förlust 2-1 efter fucking straffar. Hatar verkligen straffar. 
 
Resten av helgen har jag ingenting planerat. Pappa är i Estland och "inspekterar" hur det har gått med bytet av tikdäcket på deras båt. De kommer hem på måndag. Skönt att vara ensam lite. Jag kommer nog inte göra så mycket under helgen. Mår egentligen inte speciellt bra. Nog för att det går lite i vågor, men det är ofta väldigt jobbigt. Trots det så gör jag vad jag kan för att ta mig igenom dagarna. Och på något sätt lyckas jag. 
 
Beroende på vad det är för väder imorgon tror jag att jag ska snöra på mig träningsskorna och ta en riktig långpromenad. Men vi får se hur det är med ork och allt sånt. Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen kolla på någon bra film innan jag somnar. 
 
Kärlek, fred, osv!
/Carro
#1 - - Marie:

Mysigt med segelbåt :)
Vi har en liten plastbåt med en liten motor så vi kan puttra omkring i vattnet med barnen. Än så länge behöver vi inget större då vi inte är riktigt vana båtmänniskor ännu ;)

Till top