ISOLATIV

- Tankar och känslor på resan ur ett liv kantat av psykisk ohälsa

En dag på varvet

Permalink0
 
Hej! Dagen har spenderats på varvet med lillasyster. Vi fick väldigt mycket gjort. Täckställningen (den som ligger på marken på bilden) är nu uppsatt och det är bara presseningen kvar. Vi lyckades även få med väldigt mycket saker hem trots att pappas bil är värdelös när man ska ha med sig mycket grejer, haha. Tror vi slog något slags rekord i att fullproppa bilen. Såhär såg det ut:
 
 
Allt tack vare att min syster är "kung på tetris". Haha.
 
Nu är jag väldigt trött, främst mentalt. En seg ångest biter sig envist fast och gnager i bröstet. Jag försöker distrahera mig bäst jag kan. Har målat naglarna och nu ska jag ta tag i att plocka undan lite i mitt rum. 
 
Imorgon ska jag träffa T från boendestöd, och sedan cykla bort till Navet för att ansöka till komvux med kursstart i januari. Är mer sugen på att börja plugga än att arbetsträna. Om jag pluggar får jag en chans att träffa nya människor i min ålder, kanske får nya vänner, och hjärnan får jobba. Jag har aldrig riktigt gjort någonting där hjärnan får jobba sedan jag började med ADHD-medicin. Är väldigt nyfiken på vilken skillnad det skulle bli att gå i skolan. 
 
Ja, det blev inget superintressant inlägg idag. Men det är okej. Nu - städa. Hejdå!
Till top