ISOLATIV

- Tankar och känslor på resan ur ett liv kantat av psykisk ohälsa

Nu är det jul igen

Vardag Permalink0

God kväll! Jag hoppas ni alla haft en bra julafton. Det har iallafall jag haft. Som traditionen bjuder har den innehållit grötfrukost, väntan, fixat lite med mat, bubbel framför Kalle, väntan, mat, kaffe och klappar, och sist ut var lite spel. Blir lite samma lika varje år, men jag gillar det. 

Nu är jag suuuupertrött och ska snart gå och lägga mig. God jul hörni! 

Dan före dopparedan

Vardag Permalink0

Så var granen klädd och det kan bli jul på riktigt. Jag har typ obefintlig julkänsla, men det kommer nog imorgon. Idag har jag varit hos mamma och hängt lite. Träffat lillebror också, det var riktigt mysigt. Kom hem för knappt två timmar sedan. Jag kastades direkt in i att klä granen, haha. Och eftersom min syster inte dyker upp förrän imorgon fick jag göra det själv. Men jag är rätt nöjd ändå. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Jag har dragit på mig en förkylning såhär lagom till jul, så jag är rätt trött. Har dock ingen feber och det är ju skönt. 

Och med det önskar jag er nu (även om det förmodligen dyker upp ett inlägg imorgon också) en riktigt god jul!

Jag kom in!!

Tankar, Vardag komvux, kui, skola Permalink0
 
Idag fann jag till min stora glädje detta i brevlådan. Jag kommer alltså börja plugga om lite drygt en månad! Det känns så jävla skönt att jag kommer ha något att göra om dagarna. Och det ska bli himla roligt också. Nu ser jag verkligen fram emot det nya året. Hoppas tiden går fort tills det är dags att sätta igång. Haha. 
 
Annars då? Jag kan fortfarande inte fatta att jag såg Kent i lördags, och att jag aldrig mer kommer få se dem igen. Helt jävla sjukt. Men det var en bra helg. På söndagen var vi hos farmor och träffade större delen av släkten. Det var trevligt. Igår träffade jag T från boendestöd och sen blev det en spontan fika med Johanna. Idag har jag varit i stan och köpt hårfärg. Så imorgon ska jag färga håret. På torsdag ska jag träffa min terapeut, och på fredag åker jag upp till mamma över dagen. Sen är det julafton. Känns konstigt, men jag ser fram emot det. Jag har sån himla tur som har bra känslor inför jul. 
 
Nu ska jag försöka varva ner en stund innan jag ska gå och lägga mig. Ha det fint!
 
Peace out.
Till top