ISOLATIV

- Tankar och känslor på resan ur ett liv kantat av psykisk ohälsa

Hey Mr Blonde, is that you?

Psykisk (o)hälsa, Tankar, Vardag Permalink0
 
Ok. First of all. Hur awesome är inte min tshirt? Tack J! <3 
 
Den här dagen har varit ganska jobbig. Jag gick hem från Iris vid lunch. Ångesten är ständigt närvarande just nu. Och den gör att jag inte kan fokusera på någonting, och förstör min verklighetsuppfattning. Men jag har pratat med en sjuksköterska på mottagningen som skulle försöka få min läkare att ringa mig på måndag. Det var K på Iris som tyckte att jag skulle ringa och åtminstone få rådgivning. Men jag kom iallafall upp i tid imorse. Trots att jag hade svårt att somna igår och inte somnade förrän efter 02. Alltid något. Nytt försök att orka hela dagen imorgon. 
 
Jag har börjat med packningslista inför semestern. Hehe. Älskar att skriva såna listor. Men jag hatar själva packandet. Och just nu vet jag inte ens vilken väska jag ska ta. Måste ha en stor bag som rymmer alla kläder, men som ändå inte är superjobbig att bära. Kanske kan låna en av pappa. 
 
Also. Idag är det 3år sedan jag fick min ADHD-diagnos. Värt att nämna pga lifechanging. Har tänkt att jag ska dedikera ett helt inlägg till hur min ADHD påverkar mig, samt hur det var innan och efter behandling, osv. Förhoppningsvis får jag till det inlägget imorgon. Men vi får se.
 
Nu ska jag duscha och plocka fram kläder till imorgon. Sen ska jag gå och lägga mig. Sov inte mer än 5h inatt, så är jättetrött. Godnatt!
 
Till top